Sauna

historien og byggeprocessen

Sauna – tilblivelse

Saunaen blev lavet i perioden fra 1995-97. Det betyder at 4 forskellige elevhold i fællesskab har lavet et byggerri som resten af skolen har nydt godt af i over 20 år.
Fantastisk.

 

Varmekilde

Der fyres med en lille træbrændeovn. Det er måske ikke den mest forureningsmæssigt rigtige måde at gøre det på, men det er simpelt og billigt. 

 

Byggeprocess 

….RETTES … er til dig der brænder for at mestre den tekniske side af musikproduktion i lydstudiet og til live koncerter – i stor skala. 
Vi arbejder i skolens store lydstudier. Her lærer du kunsten at indspille, mixe og lave mastering af musikprojekterne. Du kommer til at arbejde i Protools, der er industristandard, men også med “klassisk” lydteknik – med analog mixerpult og 24-spors båndoptager. I den kreative rolle som musikproducent kommer du til at lede processen, når de mange bands og sangskrivere løbende arbejder i studiet. Det kan også være dine egne projekter du arbejder med. På Lydproduktion får du også undervisning i PA-livelyd, så du kan producere lyden ved koncerter på skolen og på Turné. 
Undervisningen på Lydproduktion er tilrettelagt med fokus på at praktisere, men du vil også komme til at beskæftige dig med vigtige teoretiske emner, fx. mikrofonteknik, brugen af outboard, mixerpultens opbygning, akustik og spektralgehør.

 

 

Læs mere om lydproduktion